Riwex pékség

A RIWEX Kereskedelmi és Szolgáltató KFT. 1992 december 12-én alakult családi vállalkozásként. Tagjai: Rudolf László okleveles mezőgazdasági gépészmérnök, Rudolf Lászlóné tanító, Dr. Rudolf Imre okleveles kertészmérnök, üzemgazdasági szakmérnök. Kezdetben teherfuvarozással foglalkoztunk, majd 1993 január 12-én megvásároltuk a Szerencs, Petőfi u.10. sz. alatti házas ingatlant sütőüzem létesítése céljából. Célul tűztük ki, hogy termékeinkkel a boltokban található pékáruk választékát bővitjük és a különböző cereáliákkal dúsított termékekkel hozzájáruljunk a fogyasztók korszerű és egészséges táplálkozásának kialakításához. A pékség 1993 július 1-én kezdte meg tevékenységét. Az első időszakban mintegy 40 féle termék gyártását kezdtük el a legkorszerűbb technológia alkalmazásával. A jelenleg gyártott termékféleségek száma a százötvenet meghaladja. Az eltelt 13 év során vevőpartnereink száma is folyamatosan nőtt.

Jelenleg több mint 120 boltba szállítunk napi rendszerességgel. Termékeink értékesítési biztonságát szolgálja a pékség mellett kialakított mintabolt valamint a Cukorgyárban és a Csokoládégyárban üzemeltetett munkahelyi büfé. Az évek során több korszerűsítést hajtottunk végre a gyártás, tárolás és értékesítés területén. A kemencéket modernebb és nagyobb hatékonysággal működő berendezésekre cseréltük. Bővítettük a liszt és készáruraktár területét, új korszerű berendezésekkel szereltük fel a mintaboltunkat, növeltük a szállítójárművek számát. Az élelmiszer higéniai követelményeket szem előtt tartva 2002-ben kialakítottuk a HACCP rendszert. A termelés volumenének növekedése új igényeket támasztott az adminisztrációs munkával kapcsolatban is. Gépesítettük a napi megrendelések nyilvántartását, valamint a kiszállítás és számlázás folyamatát. Az EU követelményeknek megfelelő magas színvonalon állunk a lakosság és a közületek rendelkezésére.

 

 

Cím:

RIWEX KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.

3900 Szerencs, Petőfi út 10.

Tel/Fax: +36 47/361-650

Mobil: +36 30/945-5607


Email:

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Édes Álom Cukrászda

2007.-ben a cég vezetése elhatározta, hogy cukrászüzemet létesít. Az üzemben előállított termékeket kereskedőpartnereinken keresztül értékesítettük. Az értékesítés további bővítése szempontjából saját üzlet, egy színvonalas cukrászda építéséhez kezdtünk melynek átadására, illetve üzembe helyezésére 2009. augusztus 1.-én került sor.

A Szerencs Gyár út 12. szám alatt nyíló "Édes Álom Cukrászda Kávé és Tea ház"

Hétfőtől - csütörtökig   8,00 - 19,00 óráig
Pénteken                       8,00 - 20,00 óráig
Szombaton                    8,00 - 20,00 óráig
Vasárnap                       9,00 - 20,00 óráig

várja kedves vendégeinket, ahol a RIWEX Kft .cukrászüzemének több mint 140-féle süteményét 200-féle tortakülönlegességeit rendelhetik meg és kóstolhatják helyben a tisztelt látogatók . A legkiválóbb fagylalt különlegességekkel üdítőitalokkal márkás bor és rövidital különlegességekkel állunk rendelkezésre a hozzánk betérő kedves vendégeknek.

 

Cím:

RIWEX ÉDES ÁLOM CUKRÁSZDA KÁVÉ ÉS TEAHÁZ

3900 Szerencs, Gyár út 12.

Tel: +36 20/384-6268


Email:

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.